Archi2Day

Viti i Studimeve: 2016
Fakulteti: /
Kompania:
Adresa:
Email: info@archi2day.com
Telefoni:

P

ortfolio

Creative house design

Nga: Archi2Day - 2016-06-17

You’ll be surprised how creative a house can look like when you’ll see these photos.

JEWEL BOX HOUSE

Nga: Archi2Day - 2016-06-13

Located in Switzerland, Jewel Box is a residence, designed by Design Paradigms, situated on a long, narrow property with a significant slope. The design focuses on the lakefront views that open up towards the rear of the house.

ARCHICAD 20 World premiere at GRAPHISOFTs Key Client Conference in Budapest, streamed live on June 13, 2016, at 3:00-4:30 PM (CET)

Located in the city of Mumbai, the Collage House takes a unique approach with its façade. S+PS Architects collaged together recycled doors and windows as a lesson in resourcefulness and frugality creating an eye-catching patchwork of history

With a past that involves housing workers at the Nesjavellir Geothermal Power Plant, this former inn was sitting vacant in 2011 when it was acquired.

United Arab Emirates, and especially Dubai, produces grandiose projects known for their innovative approach and truly advanced concepts. This year, one of the most ambitious developing enterprises is going to be Floating Seahorse — luxury floating villas, partially hidden under water.

For many of us, it seems that designers are almost like magicians who can transform any living space beyond recognition. Just take a look at some different home makeovers below and you will see what we mean!

Small spaces usual tend to pressure us and pose immense difficulties into its design and conformation. We are faced with the challenge of finding a compromise between functionality and aesthetics but the possibilities tend to overwhelm us.

L

ajmet më të lexuara

Sa më parë të nisë ndërtimi i xhamisë qendrore në Prishtinë

Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, është shprehur kundër nismës së një grupi të njerëzve, të cilët duke kundërshtuar ndërtimin e Xhamisë Qendrore në Prishtinë në lagjen “Dardania”, me arsyetime, siç thuhet, të kota, po tentojnë të prishin paqen dhe harmoninë midis feve në Kosovë.

Festivali i Arkitektures ne Kosove 2017

Festivali i Arkitektures ne Kosove kete vit to filloj me daten 3 korrik dhe do zgjas per 3 muaj me aktivitete ne qytetet kresore te vendit. Gjithsej do organizohen 6 puntori te udhehiqura nga Future Architecture fellows si dhe nga Simon Battisti, kuratori i paviljonit te Shqiperise ne edicionin e fundit te Biennales se Venedikut. 3 puntori do organizohen ne Prishtine, 2 ne Gjakove, kurse puntoria dokumentuese e udhehequr nga DoCoMoMo_Kosova dhe DoCoMoMo_International do organizohet ne disa q

Stop Krimit Arkitektonik

Të jesh aty ku ndodh vetë ngjarja, e ti mbyllësh sytë, ta kesh armën në dorë, por jo dhe dijën që ta përdorësh atë, të fshehësh kokëulur, prapa xhamave të fortesës të cilen ti më shumë se cdo kush tjetër duhet ta mbrosh.