ALBAQERAMIKA

ALBA QERAMIKA është kompani lidere në Kosovë në sektorin e qeramikës. U themelua nga SEJFULLAH DEÇANI në vitin 1993, në qytetin e Pejës, fillimisht me emrin DEVAL. Veprimtaria kryesore ishte tregtia me pllaka të qeramikës.

Në vitin 1997 u shtua si veprimtari edhe prodhimi i vaskave dhe enëlarëseve prej mermeri. Në vitin 2000, kompania riorganizohet dhe merr emrin e ri, të cilin e mban edhe sot – ALBA QERAMIKA.

Adresa: Prishtine 10000, Magjistralja Prishtine-Ferizaj

Telefon: +386(0)49 20 60 60
Fax:

Web: www.albaqeramika.com
Email: office@albaqeramika.com

P

roduktet

2007

Pllaka me shifer 2007 qe gjendet ne Albaqeramika

2000

Pllaka me shifer 2000 qe gjendet ne Albaqeramika

312

Pllaka me shifer 912 qe mund ta gjeni ne Albaqeramika

Pllaka Antigua

Pllaka Antigua te cilen mund ta gjeni ne Albaqeramika. Ngjyre te kuqe, me dimensione te ndryshme

99

Bleje