Qualita Italia

Qualita Italia është kompani e re në tregun e Kosovës, përfaqësuese e top brendeve Italiane në fushën e Interior Design

Adresa: Prishtinë

Telefon: +38649 654 999
Fax: 038748835

Web: www.qualitaitalia.com
Email: info@qualitaitalia.com

P

roduktet

Produkti 1

Qualita Italia është kompani e re në tregun e Kosovës, përfaqësuese e top brendeve Italiane në fushën e Interior Design. Qualita Italia është në shërbim të Arkitektëve për këshillime gjatë fazës së Dizajnimit dhe Projektimit të projekteve për klientët e tyre.

99

Bleje